Indretning

Lad os skabe dit personlige univers 

Hos Atelier du noir tilbyder vi professionel indretningsrådgivning med dyb respekt for funktion og æstetik. Vi tror på god kvalitet, langtidsholdbart design med respekt for personlige detaljer og arkitektur i et hjem.

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at skabe en personlig og unik stil, der afspejler de mennesker, der bor i hjemmet. Vores force er at skabe kontrast i indretningen ved at mixe interiør og møbler fra verdenskendte designere med andre håndplukkede objekter fra uopdagede talenter.   

Vi lytter til jeres behov, og på den måde skaber vi jeres personlige univers, hvor I kan genkende jer selv i indretningen. Vi er eksperter i alt fra små til store indretninger, og arbejder både med private og erhvervskunder.

Vi tilbyder: Indretningsløsninger, møbler, hjælp til farver og udtryk, køkkener, badeværelser, belysningsplaner, gardiner, tæpper mm.

Book en konsultation hvor vi sammen tager en snak om dine behov, udfordringer og ønsker. På baggrund af dette finder vi det rette tilbud til dig.

Nyeste referencer