Returnering

1. FORTRYDELSESRET
Når du har handler hos atelierdunoir.com har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.
 
Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, eller man kan miste sin fortrydelsesret, heriblandt plomberede produkter, hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan benytte denne standard fortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Link til standardfortrydelsesformular; KLIK HER.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)

- Bestilt den (*) /modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

2. RETURNERING
Hvis du fortryder købet, skal varen enten sendes eller afleveres personligt til:

ATELIER DU NOIR APS
Nordre Strandvej 2
8240 Risskov
 
BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker som er sendt uden omdeling og skal afhentes på posthuset.
 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
 
I din returpakke skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, udfyldt fortrydelsesformular eller anden dokumentation for dit køb.
 
3. VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet, fordi:
 
1. du reelt har taget varen i brug,
 
2. hvis mærkatlabel er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler,
 
3. den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
 
4. du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer
 
5. du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
 
Hvis du har taget varen i brug udover hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
 
Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den - hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen, og vi kan opkræve et administrationsgebyr på op til DKK 250,-.
 
4. TILBAGEBETALING
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren.
 
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.
 
5. UDSALG
Vi bytter desværre ikke og giver ikke pengene retur på nedsatte varer.
 
6. REKLAMATION
Alle varer er omfattet af Købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Reklamationsretten dækker kun fejl eller mangler som forelå på købstidspunktet.

Du skal sende din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Ved reklamation, fejl og mangler kontakt os venligst pr. telefon, mail eller ved personlig henvendelse (efter aftale) i vores boutique/showroom beliggende:

ATELIER DU NOIR APS
Nordre Strandvej 2
8240 Risskov
Tlf.nr.: +45 2673 8300
Mail: shop@atelierdunoir.com


NB:
 Vi bestræber os på at håndtere alle reklamationer hurtigst muligt. Der kan dog være en del behandlingstid fra især udenlandske leverandører, men vi vil løbende underrette om status på din reklamation.