ATELIER DU NOIR

Atelier du Noir er en butik, en webshop og et kreativt design studie for private og kommercielle kunder. Med en dyb respekt for funktion og æstetik tror vi på god kvalitet, langtidsholdbart design og de personlige og unikke detaljer. 

Butikken ligger i Risskov nær Aarhus, og er fyldt med nøje udvalgt interiør og møbler. Nogle objekter er fra verdenskendte designere, mens andre er fra uopdagede talenter. Fælles er dog, at alt i butikken er nøje udvalgt ud fra en filosofi om langtidsholdbar design, kvalitet og æstetik.

Webshoppen er, som butikken, fyldt med nøje udvalgte objekter og møbler. Produkterne er beskrevet så detaljerede som muligt, med henblik på at give dig den bedste service. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at skabe den helt rette stemning i dit hjem.  

Vores kreative design studie er drevet af Gitte Tang. Med en baggrund indenfor ejendomsbranchen, har hun en god forståelse for arkitektur og rum i deres helhed, hvormed hun har en funktionel tilgang til interiør design. Med en respekt for hendes baggrund kombineret med hendes personlige æstetik og mange års erfaring med indretning, sætter Gitte Tang en ære i at hjælpe private kunder med at skabe den personlige og unikke stil, der afspejler de mennesker, der bor i hjemmet. 

Udover private kunder, er Atelier du Noir også specialiseret i at skabe de rette stemninger for kommercielle kunder. Med en dyb respekt for klientens DNA, hjælper Gitte Tang med at skabe de rette rammer, hvad end det er til et fotoshoot, et vindue display eller indretning af et kontor eller en restaurant. For Gitte Tang er hendes vigtigste job at skabe et sammenhængende univers, der afspejler det pågældende firma og brand, hvor end kunderne møder det fysisk eller digitalt.

Hos Atelier du Noir er det altid den personlige vejledning, der er i fokus, uanset om du besøger butikken, webshoppen eller er på udkig efter en indretnings konsultation. Gitte Tangs passion for at skabe den helt rette atmosfære, er nemlig hvorfor Atelier du Noir er, hvad det er i dag – et atelier og et kreativt design studie fyldt med æstetik, høj kvalitet, personlig inspiration, funktionelle objekter og langtidsholdbart design. Har du en indretningsopgave, du mangler hjælp til, så tøv ikke med at sende os en mail til shop@atelierdunoir.com, eller ring til os på +45 26 73 83 00. Vi vil glæde os til at hjælpe!

Velkommen!